…despre vietile private care nu mai sunt atat de private

Ieri ma uitam la un episod din Dr House si cazul in discutie era al unei domnisoare care practic mai mult traia pe blog decat in viata reala. Cititorii ei stiau absolut ce facea ea, de la ce manca pana la viata sexuala.  Nici in spital nu putea sa stea linistita, fara sa le spuna fanilor ei despre ce se intampla acolo si cum se comporta medicii cu ea. Nu reusea sa ia o decizie singura daca nu primea si alte pareri din partea cititorilor. Trebuie sa recunosc ca a existat si un moment placut cand un fan de-al ei s-a oferit sa-i dea un organ daca ar avea nevoie- aici chiar este o bila alba pe care nu ar trebui sa o omit.

Totusi aseara am ramas putin pe ganduri si ma gandesc la cat de mult poti sa te expui in online? Chiar sa fie nevoie sa-ti expui intreaga viata unor necunoscuti? De fapt nu ar fi problema necunoscutilor cat intervine lipsa de activitate reala.

De ce sa mai iesi cu prietenii daca ei oricum stiu absolut tot ce faci de pe blog sau de pe facebook?

Sa le mai povestesti ceva din concedii din moment ce oricum ai imortalizat orice miscare?

De ce sa vin sa-ti vad catelul daca oricum mi-ai aratat o suta de fotografii cu el?

De ce sa vin in vizita daca oricum stiu si cum ai in baie?

Avand in vedere ca inevitabil stau foarte mult pe internet sunt de acord cu aceste confesiuni online atat timp cat au o limita care sa pastreze misterul acela care sa te determine sa iesi cu prietenii la o cafea.

Daca tot vorbesc despre bloguri trebuie sa va spun si voua de un blog exceptional. Se numeste tvdece.ro si imi face diminetile mult mai placute de cand l-am descoperit. Stii multe despre cei care scriu si in acelasi timp nimic. Reusesc sa expuna situatii prin care trecem cu totii intr-un mod extrem de original si amuzant in acelasi timp. Sunt un bun exemplu de urmat cand vine vorba de blog si de modul in care iti expui viata particulara!

 

Spor la scris si atentie mare la ce dati din casa!

P.S Revenind la ideea de la care am pornit va recomand si voua episodul 14 din sezonul 6 dr House!

Leave a Reply

Your email address will not be published.