… despre zambete si gratuitate

Desi eram ferm convinsa ca nimic nu este gratis si intr-un fel sau altul platesti pentru orice… mi-am dat seama ca m-am inselat!

Zambetele nu costa absolut nimic! Este o metoda prin care iti faci viata mai frumoasa si ii molipsesti si pe cei din jurul tau cu asta. De multe ori cand merg cu metroul sau ratb-ul dau  peste oameni ingandurati, tristi si pierduti parca intr-o alta lume. Ma uit la ei si mi se pare ca nici nu cunosc termenul de a zambi. S-au pierdut undeva pe drum si au uitat pe acolo si  beneficiile aduse de zambet.

De cand ma stiu zambesc, am momente in care ma intreb daca nu cumva zambesc prea mult. Nu vreau sa cred ca suntem impartiti in doua tabere, vreau sa fiu convinsa ca putem sa zambim impreuna pentru Crucea Rosie.

Am vazut campania” Vreau sa gasesc 100 de bloggeri care sa zambeasca” si instant am zambit! Am zambit pentru ca-mi place initiativa, pentru ca oamenii merita sa fie fericiti!

Daca tot aratam tuturor fotografii cu noi de ce sa nu o facem cu ajutorul unei aplicatii care sa-i ajute pe cei de la Crucea Rosie in demersul lor de a aduce zambetul pe buze? Cei de la Colgate Romania vor dona cate un produs pentru fiecare zambet incarcat. Hai sa-i determinam sa doneze zeci de mii de produse. Aplicatia este disponibila AICI

Eu cred ca numarul de 100 de bloggeri este prea mic. Ce ziceti daca ne strangem 1000?

Va trimit si voua un zambet!

 

1 thought on “… despre zambete si gratuitate

  1. Pingback: Mulţumesc tuturor bloggerilor care au ales să zâmbească • Chinezu

Leave a Reply

Your email address will not be published.