Sometimes you win and sometimes you learn

Cui nu ii este greu sa piarda? La prima vedere ai putea spune ca nu am pierdut nimic. Se prea poate pentru ca asta am lasat sa se vada.

Cand pierzi este greu insa nu este sfarsitul lumii. Este doar o etapa a vietii din care ar fi bine sa inveti.

Oamenii se lupta intre ei pentru orgoliu si uita ca poate acel ceva nu este atat de  benefic si ca nu este capat de tara daca spun STOP.

Stiu ca diferenta dintre cel care castiga si cel care pierde este una simpla. Amandoi cad de acelasi numar de ori insa cel care castiga se ridica inca o data, in timp ce celalalt alege sa ramana la pamant.

Putem noi totusi sa ne ridicam la infinit daca intelegem ca nu se mai poate? Ar fi pacat sa ne oprim fara sa incercam, fara sa incercam si iar sa incercam, insa si mai pacat ar fi sa ne incapatanam sa ramanem sus cand de fapt…am cazut de mult. Nici nu realizam si nici nu invatam. Ne luptam cu noi si speram ca vom realiza ceva formidabil. Si daca nu e asa? Daca mai avem de invatat pana sa ajungem acolo?

O etapa a evolutiei noastre este sa invatam sa pierdem. Sa pierdem frumos si sa nu ne fie rusine de rezultatele noastre. Poate nu a fost momentul potrivit sau proiectul care sa ne reprezinte.

Ajungem sa realizam tot ce am vrut la un moment dat nu ne mai este suficient si poate si provocarile s-au schimbat. Tine de evolutie, de invatare…

 De cele mai multe ori aleg sa invat si sa merg mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.