…in vacantele din extrasezon

Imi plac concediile in care oamenii prefera sa stea la birou si sa munceasca. Departe de ei gandul de a pleca in concediu, poate doar il planuiesc pe cel din vara. Atunci este momentul perfect pentru ca eu sa plec in vacanta.

De ce? Cand pleci in extrasezon ai impresia ca intreaga zona este a doar a ta. Asa ma simt eu acum. Lumini stinse, magazine inchise si restaurante uitate de lume. Oamenii parca au disparut si masinile lipsesc din peisaj. Bradul de Craciun inca exista in centrul statiunii. Simti ca ai inchiriat o zona doar pentru tine si poti sa te plimbi doar tu cu gandurile tale. Absolut nimic nu te deranjeaza. Peste tot sunt panouri care anunta ca sunt camere de inchiriat insa luminile stinse si zapada mare iti soptesc ca sunt doar uitate de vreme.

Daca esti norocos si nimeresti intr-o zona cu piscina si SPA vei fi cu adevarat rasfatat. Cand ai avut ultima data un jacuzzi doar al tau?

Cand revin in Bucuresti am impresia ca intru intr-o zona mult prea agitata si deja simt ca-mi este doar de acea pustietate.

Ciudat este ca desi sunt o persoana sociabila cand vine vorba de concediu prefer sa scap de tipetele copiilor, de muzica data la refuz si de aglomeratia din magazine, restaurante sau SPA.

Va propun sa incercati macar o data sa va mutati concediul de vara intr-o perioada linistita. O sa va placa. O sa aveti tot timpul din lume sa cititi, sa va plimbati si sa ascultati linistea.