…despre 15 intamplari care te vor pune pe ganduri

Cine ti-a spus ca viata e simpla s-a inselat. Cadem, ne ridicam, cadeam si in final nu avem de ales si ne vom ridica iar. Tine de tine sa stii ca mereu trebuie sa fii sus.

Traim depresii din lucruri simple si nu realizam ca de fapt suntem binecuvantati cu lucruri pe care nu stim sa le apreciem asa cum ar trebui. Oare cati si-ar dori sa fie in pielea ta? Sa aiba ce ai tu? Mereu avem tendinta de a ne uita prea mult in ograda celuilalt si sa nu ingrijim curtea proprie.

Am gasit pe internet un site unde oamenii se descarca efectiv si scriu lucruri care i-au marcat intr-un fel sau altul in cursul acelei zile in care posteaza povestea/intamplarea.

Sunt povesti triste, foarte triste dar care sunt parte din viata noastra. Nu putem sa credem ca noua nu o sa ni se intample si chiar daca nu o sa traim ceva asemanator ar fi bine sa meditam putin asupra lor.

Asadar nu sunt ideile mele insa am selectat cateva care mai mult ca sigur ne vor face sa ne gandim mai mult la ce avem in prezent si la modul in care putem sa pretuim aceste lucruri ( ideile le-am preluat aleator si am pastrat ideea principala transmisa de useri)

1. Astazi i-am luat un interviu unei femei care este in stadiul terminal al bolii. Am incercat sa o intreb intr-un mod cat mai delicat: “Cum este sa te trezesti in fiecare zi si sa stii ca vei muri? “ Mi-a raspuns: “Cum este sa te trezesti in fiecare dimineata si sa pretinzi ca nu vei muri?”

2. Astazi lucram intr-o cafenea cand doi barbati au intrat tinandu-se de mana. Dupa cum era de asteptam toti si-au intors privirile spre ei. O fetita de la masa vecina a intrebat-o pe mama ei de ce se tin cei doi de mana. Mama ei i-a raspuns: “Pentru ca se iubesc.”

3. Astazi cel mai bun prieten al meu, Charlie, s-a sinucis la ora 2.00 pm. Tocmai am observat ca aveam un apel pierdut de la el la ora 1.56.pm

4. Astazi i-am servit micul dejun unei femei in varsta. Mi-a lasat ca bacsis suma de 90 de dolari pentru o nota de 10 impreuna cu un biletel pe care scria:” Am 86 de ani si nu o sa iau cu mine banii. Asa ca, te rog, sa te bucuri tu de ei.”

5. Astazi o fata pe care o vad zilnic la munca, una dintre cele mai zambarete persoane din birou, s-a sinucis.

6. Astazi am gasit un portofel pe strada. Era plin de carduri si 300 de dolari. Am luat permisul de conducere din portofel, am notat adresa pe gps si m-am dus sa-i dau portofelul. Nu i-a venit sa creada. “ M-ai salvat“ mi-a spus si mi-a dat cei 300 de dolari.

7. Astazi, am aflat ca persoana cu care am intretinut sex neprotejat acum o luna are HIV. Maine am o programare ca sa ma testez.
8. Astazi i-am spus bunicii mele ca sunt ingrijorat ca trebuie sa iau o decizie si imi este teama sa nu regret. Ea mi-a zis:” Stii care este cel mai mare regret al meu? Ca nu am acordat mai multe sanse oportunitatilor cand am avut varsta ta.”

9. Astazi mi-am dorit ca atunci cand am zis: “Sunt bine” cineva sa-mi fi spus: “Nu, nu esti.”

10. Astazi, ca in majoritatea zilelor, am muncit mai mult decat era novoie doar ca sa evit sa merg acasa.

11. Astazi fata lui s-a sinucis cu pistolul pe care il cumparase ca sa-si protejeze familia.

12. Astazi, dupa ce bunica mea a murit, tata mi-a citit ultimul lucru pe care l-a scris in aceasta dimineata in jurnal: “Acum la final sunt inca fericita”

13. Astazi o batrana de 81 de ani s-a inscris la cursul meu de aplicatii pe calculator la universitatea unde predau. Cand am intrebat-o de ce s-a decis sa invete despre calculatoare mi-a spus: “Vreau sa invat cum sa trimit emailuri prietenului meu.”

14. Astazi m-am trezit dezbracata in patul lui. L-am cunoscut aseara la o petrecere. Nu-mi amintesc sfarsitul serii insa imi amintesc cand am spus: ”Nu”.

15. Astazi fiul meu adoptat acum 8 luni, la varsta de 7 ani, mi-a spus pentru prima oara: “mama”.

Pentru alte povesti care te vor face sa te gandesti mai mult poti sa gasesti pe siteul mentionat ca sursa.

Sursa: makesmethink.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.