…intr-un loc unde sper sa nu ajungi niciodata…

…cel putin nu cu probleme personale si ganduri care te macina. Aici trebuie sa mergi din placere si cu inima deschisa.

Va povestesc despre un loc paradoxal- atat de trist si atat de minunat in acelasi timp incat nici nu ai crede ca exista astfel de locuri. Multe persoane ajung aici convinse de faptul ca nu mai au nicio sansa si la final ies pe usa cu zambetul pe buze. Altor persoane li se confirma cea mai mare temere insa le ramane o urma de speranta in suflet.

Trebuie sa fie tare greu sa para tot timpul fericiti si lipsiti de griji cand de fapt in inima lor este o furtuna de nedescris.

Locul si oamenii in sine ii ajuta, ii consilieaza si rezultatele se vad. Nu ai cum sa nu ai rezultate cand o intreaga echipa de specialisti lucreaza pentru binele tau si al familiei.

Prima data cand am intrat in casa am fost intampinata de un baietel care m-a luat in brate. Mi-a zambit frumos si mi-a transmis bucurie intr-un mod aparte si… nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca are…autism. Asta datorita eforturilor sustinute de familie si asociatie. Acesti copii ajung sa aiba o viata normala daca sunt tratatati din timp.

Acum aceasta asociatie lupta si pentru parinti in cadrul proiectului Raiffeisen Comunitati. Asociatie pentru interventie terapeutica in autism vrea sa le ofere parintilor putin timp liber, timp in care sa lase copiii intr-un loc sigur in acelasi timp  sa aiba si ei o viata particulara. Un proiect de admirat mai ales ca foarte multe cupluri sfarsesc prin divort in cazul in care in familie apare un copil care sufera de autism.

Nu sunt genul care sa se roage pentru un share sau un like insa acum simt ca trebuie sa fac asta. Nu pentru vreun concurs sau ceva pentru mine ci pentru speranta. Cer prea mult?

Asadar:

Proiectul se numeste: Servicii sociale pentru familiile care sufera de autism si este pe sectiunea servicii sociale din Bucuresti in cadrul Raiffeisen Comunitati si votarea se face AICI

Click aici pentru detalii despre cum se voteaza  – cateva imagini puse pe facebook pentru a explica exact pasii necesari.

Daca nu ai timp sa votezi poate spui totusi altor persoane care pot oferi 5 minute din timpul lor unor copii MINUNATI!

Pentru cei care un blog cred ca ar fi de ajutor daca ati mentiona de proiect.

Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.